Home Page

2011

1946-1991: Oppbygging.** Kong Aaron tilbyr piratene amnesty så lenge de slutter seg til lovlig virksomhet. Gozrehs prester blir tvunget til å ta avstand fra sjørøvere til tross for deres nøytralitet. Mongrelfolket får lov til å fortsette å bo i byen så lenge de følger kongens lover. Sølvdragen Siliscze, en gammel kjenning av isalven Luthio Adami dukker opp i det Hvite tårn og sverger å beskytte byen mot alle trusler. De tre byene blir forent og får navnet Tripoli.
Kongeriket vokser og brorskapet deler makten seg i mellom. Aaron blir konge og byens styrer. Caron blir baron (en tittel han protesterer resten av livet) av Nordlandet, Pierre Delacroix blir baron på Østlandet og Cato blir baron i Sør. Det høyeste råd treffes noen ganger i året for å lage planer for rikets vekst og for å vurdere trusler.

Rådet består av:
Kongen
De tre baronene (senere en baron, en baronesse og en greve)
Ridderen Sir Brion (tilskuer)
Dragen Siliscze (rådgiver)
Isalven Luthio Adami (rådgiver)
Runalven Gajus Teolén (rådgiver som følge av et kompromiss mellom isalver og runalver)

1939-1945: Frigjøringskrigen.**Prinsesse Julienne blir kidnappet av halvøyas enehersker, den røde dragen R’kaxiahl. Kongen av Sverdøya ber Tigerens brorskap hjelpe seg. Brorskapet forsøker å redde prinsessen, men hun blir drept av dragens tjenere. Heltene sverger hevn og de neste seks årene kjemper de mot dragens styrker. Brorskapet vokser og inkluderer nå den mystiske isalven Luthio Adami og den verdenskjente sangeren Cato Treville. Til slutt går de til angrep mot selve dragen i det Hvite tårn. Store deler av byen blir ødelagt under kampen og noen av heltenes allierte slaktes. R’kaxiahl blir drept og Tigerens brorskap erklærer at Aaron er Skatthalvøyas nye konge.

1000

Home Page

Skatthalvøya arazone